{{content}} ×

Elektrische & Hybride Auto's


De stap is gezet, het wordt een elektrische auto. Dit is echter nog maar de eerste stap, want er zijn verschillende elektrische auto’s waar je uit kunt kiezen. Wij zeggen: zet je keuze goed door en shortlease een volledig elektrische auto.

 

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Elektrische auto shortleasen

Je bent op zoek naar een elektrische shortlease auto. Wellicht vanwege het duurzame aspect of de lagere bijtelling. Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres. Wij garanderen onbezorgd rijden met maximale vrijheid. Voor ondernemers en particulieren die niet houden van lange contracten of kleine lettertjes. Je vindt er de elektrische auto die perfect bij jou past. En bij de variabele omstandigheden van je bedrijf of organisatie.

Hoe werkt elektrisch shortleasen?

Op onze website vind je een ruim aanbod elektrische shortlease auto’s. Maak je keuze, geef aan hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel (emissievrije) kilometers je in de aangegeven periode verwacht te rijden. Nadat de aanvraag door ons ontvangen is krijg je snel een offerte met de voorwaarden. Na akkoord hebben wij nog enkele aanvullende gegevens nodig voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Het hele proces van aanvragen tot ondertekening verloopt van begin tot eind online. Vervolgens wordt de wagen voor je klaargezet. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd voor je nemen om je wegwijs te maken met de auto. Je kunt vanaf nu genieten van je nieuwe elektrische shortlease auto!

Over Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor elektrische shortlease auto’s. We zijn merkonafhankelijk. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen wij razendsnel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie (privé shortlease) of die van het bedrijf of de organisatie waar je werkt (zakelijke shortlease). Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

Elektrische shortlease

Rijden met een stekker zit al jarenlang in de lift. De combinatie van duurzame mobiliteit en een lagere bijtelling hebben gezorgd voor een groeiende populariteit. Waar Tesla een van de voorlopers was van de nieuwste generatie elektrische wagens, volgden Renault met de ZOE en Nissan met de Leaf. BMW richtte zich met de i-modellen op elektrisch rijden en Volkswagen kreeg de E-Up. Inmiddels kun je bij alle vooraanstaande merken kiezen uit een assortiment elektrische modellen met een aanzienlijke actieradius. Supershortlease heeft een ruime keuze elektrische voertuigen op voorraad. Zit jouw ideale auto daar niet tussen? Dan bestellen wij die voor je, en krijg je zolang een soortgelijk model. Net zo makkelijk!