{{content}} ×

Shortlease voor ZZP'ers

 

Misschien moet je een aantal weken voor een klant naar de andere kant van het land rijden, of heb je het komende halfjaar een project in België. Je bent bijvoorbeeld vertegenwoordiger of consultant en je kunt niet zonder de flexibiliteit van een leaseauto. Of misschien heb je te maken met seizoenspieken waarvoor je een fijne auto nodig hebt. Een shortlease auto met een flexibel contract is ideaal voor elke zzp’er. Niet meer twee jaar vastzitten aan een contract, maar vanaf één maand je contract elke dag kunnen opzeggen. Dát is de kracht van Supershortlease. 

Gevonden auto's: 258 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 258 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

ZZP shortlease auto's

Avontuurlijk rijden heb je zelf in de hand. Behalve elke dag je contract kunnen opzeggen, biedt een shortlease auto voor zzp’ers genoeg andere voordelen: 

  • Kies uit de nieuwste auto’s. Ons wagenpark bevat zo'n 1000 auto’s waarvan de meeste maximaal 1 jaar oud zijn. 
  • Leasen tussen 1 en 24 maanden. Jij bepaalt zelf wanneer je het contract eindigt. Ook wanneer je langer dan 2 jaar wilt leasen, kunnen we dit voor je regelen!
  • Op pad voor een aantrekkelijke prijs. Meer dan twintig merken met verschillende modellen, zodat er altijd een auto is die bij je budget en wensen past. 

Geen verrassingen

En dat is nog niet alles. Je ontvangt namelijk elke maand een overzichtelijke factuur zonder kleine lettertjes. Een shortlease contract voor zzp’ers betekent dat je zeker bent van je auto én van je contract. Op het moment dat jij in je shortlease auto stapt, weet je precies wat je gaat betalen. Geen extra kosten en geen gedoe bij het ontvangst nemen van de auto. Wel allriskverzekering, pechhulp en rijden in binnen- én buitenland. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is brandstof tanken. 


Shortlease voor zelfstandigen zonder personeel

Het voordeel van een shortlease contract is dat jij je nieuwe aanwinst niet alleen voor werk, maar ook in je privéleven kunt gebruiken. Met de kids naar de Ardennen bijvoorbeeld, of een vakantie naar Italië. Gelukkig kun je voor elke situatie bij ons terecht. Van een stadsauto tot langeafstandswagen, van handgeschakeld tot automaat, van Toyota tot Mercedes. Ook hybride en elektrische shortlease auto’s vind je bij ons. En het mooie is: wanneer jij je droomauto hebt gevonden, is hij al binnen 24 uur rijklaar. Wanneer ga jij er een uitzoeken? 


Vraag het ons

Ontvang je graag wat meer informatie van een van onze medewerkers of heb je een vraag? Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur bereiken op 088 – 99 60 100, of stuur ons een mail